subota, 12. kolovoza 2017.

Čitam danas kako je određeni gospodin tužio svoju prvu susjedu jer se u svom dvorištu sunčala bez grudnjaka. Tužio ju je jer je, navodno, povrijedila njegove moralne osjećaje. Gospodin susjed, vjerujem, kao i Šimleša, ne može podnijeti činjenicu da do grudiju dotične dame on sam ne može doći pa ga je vlastita frustracija, kao dječaka koji ne može dobiti željenu igračku, natjerala da se obrati višim instancama.
Ja bih se sada osvrnula na neke događaje ovog ljeta, a zbog kojih sam i sama mogla podizati tužbe sad vamo, sad tamo, ali eto, da ne bi ispalo da sam ljubomorna, frustirana kalandraka odlučila sam preokretati  samo ovim jednim, hvala Bogu, zdravim okom i šutjeti.
Situacija broj 1:
Na plažu u centru gradića na moru dolazi sredovječna dama, bijele i smežurane puti, mlohava i obješena, izblajhane i tretmnima uništene kose, s osmijehom od uha do uha jer, pod rukom voda znatno mlađeg, pomalo atletski građenog Apolona, s neodređenim, poprilično tupastim izrazom lica koji ga svrstava u intelektualnu kategoriju stonoge, ali, wtf, on je mlad i lijep, glup k`o betonski stup, a ona milfača, možda nešto pametnija od njega, a zasigurno i potkoženija. Nemam ništa protiv toga da svatko uživa s kime hoće, kada to hoće i gdje. Ali...Govorim o plaži prepunoj male djece, obitelji i starijih ljudi.
Kada je dotična dama izvadila svoje šugamane i nabila si šešir promjera orlovih krila u letu te zaklonila sunce svima nama ostalima, nisam ništa ni pomislila, a kamoli komentirala. Kada je on ušao u svoje "speedo" gaćice, a ja bacila ovlaš pogled i ostala razočarana, ni tada nisam ništa pomislila. 
Međutim, kada je dama izvadila svoje grudi na izvol`te, ja sam, u stilu prave "daščare" zapiljila svoj pogled, naravno, kroz naočale u te primjerke, hmmm, čega? 
Kravljeg vimena, nažalost. 
Dakle, ona je sjedila na toj krcatoj plaži, dojke su joj sezale do koljena, i to doslovce, dok se maleni ljepotan smješkao između njenih nogu. Kako bi se ona okrenula na jednu stranu tako bi i ti visuljci zamahnuli za njom i njega pljesnuli po obrazima. Lijevo - pljas, pljas. Desno - pljas, pljas. On se glupavo smješka, ona ponosno vrhovima bradavica dodiruje svoja bjela koljena...Toliko degutantna scena da nisam mogla prestati gledati...
Shvaćam rigorozne kazne na Hvaru za golotinju. Pa jbt, daj se pokrij! Nije stvar u golome, ja prva volim vidjeti lijepo golo tijelo, žensko posebno. Mlado tijelo. Evo, bila je na moru i jedna crnkinja, bila je toliko prekrasna, jača, ali nabita, čvrsta, i prelijepa da sam guštala gledati ju. A nije bila ni gola ni polugola.  
Ali, ovo, brate mili, ja da sam Komunalni redar, ma 50 000knu kazni bih naplatila takvim omlohavjelim likovima, bljedunjavima, prozirnima, s kožom poput dinosaurove. 
Pa ne možeš nagrđivati sliku predivne okoline, mora, sunca, neba! Jednostavno ne možeš. Odi negdje u nekakvu valu gdje te nitko ne vidi i skidaj se brate, ako ćeš do imendana. Ja se isto ne skidam na plaži. Pa ne mogu ni gaćice u guzu staviti jer, jbt, nije lijepo za vidit! Lijepo je vidit na curi od 20 godina, ali na meni - nije. Smiješno je. 
Kao ja sad npr. hodam plažom. U toplesu. ?!?!?! Grudi su mi veličine jednake 12-godišnjem dječaku koji previše vremena provodi u stanju hibernacije pred kompom i s gomilom čipsa u krilu. 
Lažem. Njegove su veće. 
Gaćice, ne, nemam tange, nisu dobre zbog bakterija, pa si samo obične "padobranke" uvučem u guzu. I hodam kao Naomi po betonskoj rivi. Na guzi, koja nije ni učvršćena, ni glatka, sjaji se pokoja dlačica. Ne depiliram guzu. Ne dižem utege od 35kg lijevom i desnom polutkom svoje stražnjice. Moja stražnjica je bezveze. Kako bih ja izgledala u tom trenutku svima prisutnima?
Zavodljivo? Samopouzdano? Zaboli me za sve???
Da, možda bi sve to bilo točno, ali, budimo realni, prvenstveno bih izgledala tragikomično. Ne možeš isfuravati nešto što nije za tebe. Jednostavno - ne možeš!!! Jer, povređuješ estetski smisao za ljepotu. 
Ja sam sebi lijepa. Ali, realno gledajući, moje tijelo nije za naslovnicu Playboya. Imam šarm. Ali taj se šarm ne traži u Playboyu. Nažalost.
Ako me shvaćate.
Situacija broj 2:
Sjedim na istoj plaži. Ciglih sam 37 dana samo sjedila i kao oni starci iz Muppet show-a, samo grintala. Dolazi momak od koji 20-ak godina, lijep, prelijep mali talijan. Mišićav, a opet ne pretjerano, crne kose, crne putiiii..., ma ono, mljac. S njim njegova djevojka. Plašljivi i plavokosi djevojčurak. Nebitna. Kao neka sjena, bezlična. A on, tetovaža anđela preko cijelih leđa. 
Bicepsi istetovirani. Tricepsi savršeni. Kvadricepsi...ma, ono, mmmm... 
Kadli najedanput, uzima on onu svoju prćiju od ružičaste ptičurine i ulazi u more. Okrene mi leđa i ja vidim na listovima njegovih nogu tetovaže. Na desnoj nozi, onoj predivnoj, mišićavoj nozi ( depiliranoj, ofkors ) cijelom dužinom lista piše:
"MAMA"
Na lijevoj:
"PAPPA"
!!!!!!!!!!
Došlo mi je da plačem, majke mi, srce mi je puklo. Pa dobro, to jesu najvažniji ljudi u tvom životu i sve to ovo, ono, ali ZAŠTO???? 
Predivni mladiću ZAŠTO???
Odmah sam se sažalila nad tim djevojčetom u njegovoj pratnji i ponadala se da se neće udati za njega te živjeti s njegovim roditeljima.
Situacija broj 3:
Na bazenu sam. S djetetom od 6,5 godina. Oko nas je prosjek godina - 8. Dječurlije. Nešto je tu i majki. Očeva baš i nema, ali tu i tamo se ubode koji. 
On, gospodin od 370-i koju je u pratnji svoje mlađahne "ljubavi". Nije ona puno mlađa od njega. I ona je na pragu 280-e, rekla bih. Ali ne možeš skužit jer je prekrivena umjetnim obrvama, trepavicama, trajnim ružem za usne, lećama u boji azura, ne možeš joj odrediti godine ma čak ni po osobnoj, jbt. I, maze se oni tako, u bazenu, kraj bazena, ništa degutantno, zaista. Ali, s obzirom na godine, vidim ja da se starom neda protegnit noge do kabina za presvlačenje pa on, nonšalantno, usidren s ručnicima pred bazenom za male klince, skida svoje gaće, digne noge, zamahne jajcima i svojim pitonom naočigled zaprepaštene dječine kojoj oči samo da nisu iskočile u pravcu njegovih oronulih testisa te mijenja svoje mokre u suhe gaćice. 
Ja promatram, ja sam promatračica i ne znam bih li se smijala ili bih plakala. Primjerak jest impozantan, ali, pitanje je učinkovitosti. U tim godinama. kako vidim, s godinama ne dolazi ni kultura, ni pamet. A više ni erekcija. Tako da, nek ti se stari, nikad više i ne digne kad si tako krajnje bezobrazan, neukusan i samodopadan da misliš da možeš mahati svojim pimpekom gad god i gdje god ti se prohtije.
Da sam ja čuvar bazena, ja bih mu ga otkinula. Hak-meserom. Iliti peštarolom.
"Dobar dan!"
"Oh, dobar dan! Izvolite?"
"Poštovani gospodine, kako vidite na ovom bazenu je zabranjeno skakanje u bazen, loptanje, špricanje i mahanje pimpekom. Molm Vas izvadite ga da Vas možemo propisno kazniti!"
I - cap.
Šta će starom, ne treba njemu više pimpač - pa ni za ukras.

Rezimirala sam ono najupečatljivije, bilo je tu još puno situacija od kojih mi se bljuvalo, ali ovo su one 3 ključne. I, kad pogledam i na medije i na estradu, pevaljke, glumice, radodajke pa oko sebe - dolazim do zaključka da su genitalije, intimni dijelovi tijela te tetovaže obilježje 21.stoljeća. Sram, stid, kultura i mozak - bye, bye...

Hello darkness, my old friend...  

Nema komentara:

Objavi komentar

 Nije još puno ostalo 2 cigarete i deci bijelog vina na dnu boce 1 tramvajska karta i rukavice kojima su se rašili šavovi Nema to veze Otvar...